BATMAN / KOZLUK - Çayhan İlkokulu

Mrt

Bugün Batman´da gönüllü arkadaşların oluşturduğu @cocuklargulsundunyadonsun yardım platformu 80 öğrencimize bot ve mont yardımında bulundu.

Mrt

Okul müdürümüz Murat Işık, müdür yardımcıları ve öğretmenlerimizle birlikte okulumuzda göçer ve taşıma öğrencilerimizin velilerine ziyarette bulunduk. Okula devamlılığını sağlanması ve ihtiyaçlarının ne olduğu ile ilgili tespitler yapılıp çözüm yolları belirlendi.

Mrt

Okulumuzda öğrenci,öğretmen ve velilere yönelik canlı müzik yapıldı. Etkinliğe Van´dan katılan müzisyen Kadir Baran güzel şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi. Okul Müdürü Murat IŞIK ´´ Öğrenci,öğretmen ve veliler arasındaki iletişim ağının daha da güçlenmesini sağlamak ve strest atmak için bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Çok güzel bir etkinlik oldu müzisyen arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz.´´ dedi.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sn. Osman Bilici ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Ömer Toprak okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Bilici, okul ile ilgili okul müdürü Murat IŞIK´tan bilgi aldıktan sonra okulda incelemelerde bulunarak sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti.

Mrt

Batman Valisi Hulusi Şahin´in 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Okul Müdürü Murat IŞIK ve müdür yardımcısı Mervenur ŞİMŞEK fark yaratan öğretmenler olarak ilçemizden yemeğe katılım sağladılar.

Mrt

Çayhan ilkokulu olarak okul çevresindeki duvarların kötü görüntüsünü kapatmak için öğretmen öğrenci ve idarecilerle birlikte boyama işi yapıldı.Daha sonra toprak alan çimlendirildi. Okul Müdürü   Murat Işık ´´Okulumuzu rengarenk bir okul yapabilmek için öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte yoğun bir çaba harcıyoruz.Okul başlayalı 2 ay olmasına rağmen okulda büyük değişimler yapmayı başarabildik.Çalışmalarımız yıl sonuna kadar devam edecek´´ ifadelerini kullandı.